Thoren Business School, Stockholm

Thoren Business School fokuserar på att ge våra elever en meningsfull och personlig utbildning som förbereder dem att bli framtidens entreprenörer och ledare. Vi strävar efter att ge våra elever de verktyg och den kunskap de behöver för att nå sin fulla potential och uppmuntra deras kreativitet och personliga utveckling – oavsett vilka drömmar och mål de har.

Vi erbjuder en utbildning som förbereder våra elever för framgång inom entreprenörskap och ledarskap. Nu söker vi efter en gymnasielärare i ekonomiska kurser som vill vara med och bidra till att ge våra elever en utbildning av hög kvalitet.

Vi söker dig som:

  • vill lära ut ekonomiska kurser på ett inspirerande sätt och har gedigen ämneskompetens. Vill och kan utveckla våra ekonomiska program som är vårt mest sökta gymnasieprogram. 
  • är engagerad i ämnets roll i samhället och kommunicerar detta till eleverna.
  • håller dig uppdaterad om det senaste inom ditt ämnesområde och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt som uppmuntrar till entreprenörskap. Mentorskap kommer att ingå i tjänst.
  • planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.

Kurserna som ingår i tjänsten i år är kurser i Företagsekonomi specialisering, Entreprenörskap och företagande och Gymnasiearbete. 

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och lärarlegitimation samt gedigen ämneskompetens inom ovan nämnda kurser. 

Tjänsten är en heltidstjänst med startdatum 231001. 

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-10-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/695
Kontakt
  • Malin Bragner, 073-0434188
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-10-06

Tillbaka till lediga jobb