Yrkesgymnasiet, Munkedal

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

Yrkesgymnasiet Munkedal söker i första hand en legitimerad yrkeslärare till Fordonsprogrammet för att lära upp framtidens mekaniker. Hos oss får eleverna lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med erfarna handledare. I denna tjänst får du möjlighet att dela med dig av dina kunskaper till framtidens yrkeskvinnor och yrkesmän.

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad lärare i yrkesämnet fordon och har en stark drivkraft att undervisa och handleda elever.
  • Är en utmärkt kommunikatör och lagspelare som kan verka som en brobyggare mellan skola, elever och näringsliv.
  • Har B-körkort och helst tillgång till egen bil.
  • Har en förmåga att både arbeta självständigt samtidigt som du är teamorienterad och tillsammans med kollegorna samarbetar för att på bästa sätt förbereda eleverna inför deras framtida yrkesliv.

Kvalifikationer

Lärarexamen och gedigen erfarenhet inom fordon- och transportbranschen och en vilja att inspirera och utveckla nästa generation av yrkeskvinnor och yrkesmän. Lärarlegitimation och pedagogisk erfarenhet är ett krav.

Om du vill vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i framtidens fordon- och transportbranschen  – ansök idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/689
Kontakt
  • Martin Hultman, 073-0549644
Publicerat 2023-09-05
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb