Thoren Innovation school, Solna

Tekniska Gymnasiet är skolan som kombinerar kunskap och teknik i en ambitiös skolkultur. Genom vårt upplägg får eleverna stor bildning, teknisk kompetens och personlig utveckling.

Vi söker vikarier som vill vara med och forma framtiden

Thoren Innovation School Solna söker nu vikarier som kan komma och jobba enstaka dagar eller längre perioder, beroende på behov. Vi söker dig som är flexibel har lätt för att "ställa om" och vill vara med oss och våra elever på skolan. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande från gång till gång, men i stort handlar det om att komma in och vikariera som lärare när ordinarie personal inte är på plats.

Är vi något för dig

När andra gör samma sak som de alltid har gjort väljer vi på TIS att ständigt se framåt, att alltid testa nya tillvägagångssätt. För det är så innovation skapas, och det är på det sättet som vi kan erbjuda dig en arbetsmiljö där du utvecklas som person och lärare. 

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Thoren Innovation School? Besök https://thorengruppen.se/vara-medarbetare/ för att se filmer och läsa intervjuer med några av våra lärare – och dina potentiella kollegor. 

Rekryteringen

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För mer information om skolan, tjänsten och företaget är du välkommen att kontakta Rektor Lage Nilsson, telefon 073-034 96 46 eller mail lage.nilsson@innovationsgymnasiet.se.

Obs! Vi har valt våra kanaler för rekryteringar, varför vi på förhand undanber oss andra alternativ. 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timmar beroende efter behov
Ort Solna och Kista
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/684
Kontakt
  • Lage Nilsson, 073-0349646
Publicerat 2023-09-04
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb