Thoren Innovation School, Solna

Tekniska Gymnasiet är skolan som kombinerar kunskap och teknik i en ambitiös skolkultur. Genom vårt upplägg får eleverna stor bildning, teknisk kompetens och personlig utveckling.

Vi söker IT-tekniker/vaktmästare

Vi är en nytänkande skola som arbetar teaminriktat och med hög delaktighet för såväl personal som elever. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din profession och vara med att utveckla skolan mot våra uppsatta mål. Vi söker en IT-tekniker kombinerat med vaktmästeri för två förmiddagar/vecka.  Det är inga alltför avancerade saker utan som vår IT-support så handlar det mycket om att administrera datorer som behöver skickas på lagning etc. Vaktmästar-delen handlar om att tex sätta upp en white-board, fixa med en tevekabel, kolla om en säkring löst ut och liknande. Vi ser gärna att du är service-inriktad och precis som oss, gillar våra elever. 

Tjänsten är på 20%

Det här erbjuder vi dig

När andra gör samma sak som de alltid har gjort väljer vi på TIS att ständigt se framåt, att alltid testa nya tillvägagångssätt. För det är så innovation skapas, och det är på det sättet som vi kan erbjuda dig en arbetsmiljö där du utvecklas som person. 

Hos oss får du frihet att testa dina idéer genom snabba beslutsvägar och en ledning som stöttar dig hela vägen. 

Vi vill att alla våra medarbetare ska må bra på jobbet och i vardagen. Du får därför tillgång till utbildning/friskvårdspeng och kan varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda. 

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Thoren Innovation School? Besök https://thorengruppen.se/vara-medarbetare/ för att se filmer och läsa intervjuer med några av våra lärare – och dina potentiella kollegor. 

Dina kvalifikationer

  • Du får gärna ha erfarenhet av liknande tjänster, men det är inget krav.
  • Stor vikt kommer att läggas vid god arbetsförmåga, god relationell förmåga och personlig lämplighet.

Vi gör allt med MODET att våga förändra och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa verksamheter där alla är välkomna och inkluderade.

Rekryteringen

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För mer information om skolan, tjänsten och företaget är du välkommen att kontakta

Rektor Lage Nilsson, telefon: 073 034 96 46, lage.nilsson@innovationsgymnasiet.se

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/682
Kontakt
  • Lage Nilsson, 0730349646
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-10-04

Tillbaka till lediga jobb