Thoren Framtid Grundskola, Karlshamn

På Thoren Framtid förbereder vi eleverna inför nästa steg i livet oavsett om det är nästa årskurs, gymnasiet eller att ta klivet vidare i deras utveckling. Här är det personliga, verkliga och digitala lärandet i fokus tillsammans med forskningsbaserade undervisningsmetoder.

Thoren Framtid i Karlshamn är en personlig högstadieskola med ca 230 elever och 30 medarbetare. Skolan har nya fina lokaler och ligger i en vacker miljö på Strömmaområdet med närhet till Kreativum och Sparbanken Arena. 

Vi söker nu en engagerad skolsköterska för att stärka vår elevhälsa och erbjuda våra elever ett tryggt och stödjande hälsostöd.

Du blir en viktig del av skolans elevhälsa och ska skapa möjlighet till förändring och utveckling utifrån en helhetssyn, både i det enskilda elevarbetet och i det övergripande förebyggande arbetet. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam och ha ett nära samarbete med övriga kompetenser i EHT, skolans pedagoger, vårdnadshavare och myndigheter utanför skolan. I rollen ingår att arbeta med hälsofrämjande och förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar, vaccinera enligt det allmänna vaccinationsprogrammet och erbjuda våra elever grundläggande sjukvårdsinsatser.

Tjänsten på Thoren Framtid är en tillsvidareanställning på 40 %, men kan med fördel kombineras med skolsköterskeuppdrag på Karlshamns Montessoriskola, Åryds friskola och Waldorfskolan. Den totala tjänstgöringsgraden blir då 80-100%.

Vi söker dig som:

  • Har sjuksköterskelegitimation med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolsköterskeprogrammet.
  • Är social, trygg, lyhörd och flexibel, med förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och situationer.
  • Har god initiativförmåga, ansvarskänsla och är duktig på relationsbygge.
  • Har en helhetssyn och är strukturerad i ditt arbete, med god planering och prioritering av arbetsuppgifter.
  • Är väl insatt i lagstiftningen som styr hälso- och sjukvården inom skolan.
  • Arbetar självständigt och ansvarar för din planering och dina ansvarsområden samt samarbetar väl med övriga professioner på skolan.
  • God kunskap i dokumentation, vi använder Prorenata och Schoolsoft

Vi erbjuder:
Som arbetsgivare erbjuder vi dig en plats i en spännande och nytänkande organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. Hos oss får du en arbetsmiljö med förutsättningar för att du ska kunna utvecklas som individ och skolsköterska. Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, som gör det möjligt för dig att driva ditt arbete framåt. På Thoren Framtid i Karlshamn ingår du i ett team som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. ThorenGruppen erbjuder årligen sina medarbetare en utvecklingspeng som möjlighet för personlig utveckling och individuellt välbefinnande. Medarbetarna får varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda.

Välkommen med din ansökan!
Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig. Vi kommer läsa ansökningar efterhand och genomföra intervjuer fortlöpande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För ytterligare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

Rektor
Bettina Gyllström
bettina.gyllstrom@edu.thorenframtid.se
Telefon: 0708- 700 959

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 8 januari 2024 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40-100%
Ort Karlshamn
Län Blekinge län
Land Sverige
Referensnummer 2023/670
Kontakt
  • Bettina Gyllström, 0708-700959
Publicerat 2023-08-25
Sista ansökningsdag 2023-09-25

Tillbaka till lediga jobb