Thoren Framtid Förskola, Stockholm

På Thoren Framtids förskolor förbereder vi barnen för framtiden genom att lägga grunden för det lustfyllda och livslånga lärandet. Verksamheten baseras på barnens intressen för att skapa nyfikenhet och lust till att lära. Hos oss lär sig barnen genom leken och genom att försöka, undersöka, vara kreativa samt fantisera och ges möjlighet att upptäcka och utforska sin omvärld med stöd av andra medforskare.

Är du en barnskötare som drivs av passionen för barns omsorg och lärande? Har du kraften och vill vara med från början för att bygga upp och utveckla en helt ny förskola?  Då är du kanske Thoren Framtids nya barnskötare i förskolan Svea Torn!

Tjänsten som barnskötare innebär att tillsammans med ansvarig förskollärare och kollegor ständigt sträva efter ökad kvalitet och likvärdighet. Genom öppen prestigelös dialog, med barns behov, lek, lärande och utveckling i fokus planerar vi utbildningen. Du bidrar till ett gott arbetsklimat genom delaktighet. Meriterande är om du tidigare varit med att öppna en helt ny förskola.

Arbetsuppgifter

Som barnskötare arbetar du på ett professionellt sätt i ditt arbetslag och på förskolan som helhet. Du är aktivt deltagande och närvarande i utbildningen och i kollegiala sammanhang.

Inom ramen för uppdraget förväntas du

  • Vara väl förankrad i förskolans läroplan för att omsätta dess intentioner i den dagliga verksamheten
  • Ha erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete i syfte att få våra barn att nå så långt som möjligt i sin utveckling och sitt lärande
  • Utgå från enheternas behov och i enlighet med Thoren Framtids pedagogiska diamant samt ThorenGruppens värdegrund
  • Bidra till ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö
  • Ha barnens utveckling och lärande i fokus

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha öppnat ny förskola. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/618
Kontakt
  • Geeshani Fonseka, 0727286641
Publicerat 2023-08-08
Sista ansökningsdag 2023-12-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb