Astar AB

Astar erbjuder en rad utbildningar såsom kommunal vuxenutbildning, svenska för invandrare, arbetsmarknadsutbildningar, Rusta och Matcha samt företagsutbildningar. Med mer än 300 anställda på 35 orter över hela Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr, strävar vi efter att ge alla människor – oavsett bakgrund – möjligheter att utforska sina talanger, utveckla dem och bli sina egna stjärnor.

Astar söker en engagerad lärare inom VVS-montering för att inspirera och utveckla våra elevers talanger och kompetenser. Bli en del av vårt team på 35 orter i Sverige och bidra till att hjälpa människor nå sin fulla potential.

Vi söker dig som:

  • Kombinerar praktiska och teoretiska moment för att förbereda kursdeltagare för arbetslivet.
  • Har goda branschkontakter och erfarenhet inom yrkesinriktningen
  • Är självgående, samarbetsvillig och positiv.
  • Skapar goda relationer med elever, kollegor och branschen.
  • Anpassar undervisningen efter elevernas behov.

Kvalifikationer

Du är behörig yrkeslärare och har god erfarenhet från branschen. Det är viktigt att du strävar efter att utvecklas i din lärarroll, då lärarlegitimation är ett krav för arbete inom kommunal vuxenutbildning inom Västerås stad.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

För frågor om tjänsten är det lättast att kontakta oss via mejl. Rektor Camilla Görlin nås på camilla.gorlin@astar.se. Biträdande rektor Daniel Remåker nås på daniel.remaker@astar.se

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Västerås
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/606
Kontakt
  • Camilla Görlin, 072-4524924
  • Daniel Remåker, 073-8032338
Publicerat 2023-08-01
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Tillbaka till lediga jobb