Astar AB

Astar erbjuder en rad utbildningar såsom kommunal vuxenutbildning, svenska för invandrare, arbetsmarknadsutbildningar, Rusta och Matcha samt företagsutbildningar. Med mer än 300 anställda på 35 orter över hela Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr, strävar vi efter att ge alla människor – oavsett bakgrund – möjligheter att utforska sina talanger, utveckla dem och bli sina egna stjärnor.

Astar strävar vi efter att ge våra elever bästa möjliga stöd i deras utbildningsval, yrkesmöjligheter och framtida arbetsmarknad. För att uppnå detta söker vi nu en studie- och yrkesvägledare som brinner för att bidra till elevernas utveckling.

Vi söker dig som:

  • Kan ge individuell och gruppvägledning för pågående utbildning och inför framtida studier och yrkesval.
  • Har förmågan att arbeta självständigt och i team, och kan bygga nätverk med representanter från näringslivet och offentliga sektorn.
  • Är kommunikativ och motiverande i mötet med elever och lärare.
  • Arbetar utifrån och är väl förtrogen med de styrdokument som återfinns i Skolverkets lagar och styrdokument.
  • Trivs med att arbeta administrativt då rollen innehåller en hel del av administration

Kvalifikationer

Du har studie- och yrkesvägledarexamen och det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med vägledning inom vuxenutbildning tidigare.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda.Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2023
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/565
Kontakt
  • Maris Andersson, maris.andersson@astar.se
Publicerat 2023-06-29
Sista ansökningsdag 2023-10-13

Tillbaka till lediga jobb