Gymnasieakademin

Vi är en personlig skola i centrala Göteborg. Hos oss kan du utvecklas och må bra i en trygg och lugn miljö tillsammans med andra duktiga och kompetenta lärare. Vi värnar starkt om utbildning och har en lång tradition av kunskapsutveckling.

Gymnasieakademin söker en inspirerande och engagerad speciallärare.

Som speciallärare blir du en del av elevhälsoteamet (EHT) tillsammans med specialpedagog, kurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare samt rektor. Du samarbetar nära med lärare för att utveckla skolans specialpedagogiska kompetens och stödja elever i behov.

I ditt arbete ingår att arbeta operativt i klassrummet, leda utvecklingsprojekt, hantera dokumentation samt fungera som rådgivare i pedagogiska frågor på olika nivåer inom organisationen. 

Vi söker dig som:  

  • Har god kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dem i ditt dagliga arbete.  
  • Har de verktyg som behövs för att kunna möta elever, vårdnadshavare och pedagoger på ett kommunikativt och förtroendeingivande sätt.  
  • Har ett coachande förhållningssätt samt är strukturerad och flexibel. 
  • Arbetar långsiktigt, sätter upp mål, provar och utvärderar tillsammans med kollegor. 

Kvalifikationer 

Examen från specialpedagogiska programmet är meriterande. Erfarenhet av undervisning på gymnasienivå är meriterande. Goda kunskaper om dyskalkyli, dyslexi och npf-diagnoser är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Start omgående eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/394
Kontakt
  • Babak Rahimian, 0720-503720
Publicerat 2023-08-01
Sista ansökningsdag 2023-12-31
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb