Thoren Innovation school, Uddevalla

Tekniska Gymnasiet är skolan som kombinerar kunskap och teknik i en ambitiös skolkultur. Genom vårt upplägg får eleverna stor bildning, teknisk kompetens och personlig utveckling.

Uddevalla söker en gymnasielärare med behörighet i Matematik, Kemi och Fysik. Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra elever så långt det är möjligt på deras kunskapsresa; vi söker dig som har kreativitet och nytänkande som ledord i din undervisning.

Dina arbetsuppgifter hos oss är bland annat att:

  • Leda och stödja elevernas lärande inom dina ämnesområden på ett innovativt sätt, självständigt planera din undervisning och tillsammans med dina kollegor planera och genomföra tvärvetenskapliga projekt
  • Vara aktiv i att utveckla undervisningen i naturämnena, gärna med kollaborativa inslag och med utgångspunkt i problemlösning.
  • Ingå i ett arbetslag som arbetar tillsammans med såväl undervisning som fostrans- och demokratiuppdraget samt deltar aktivt tillsammans med övrig personal i skolans utveckling.
  • Vara med och skapa en modern och nytänkande skolmiljö. 

Det här erbjuder vi dig

När andra gör samma sak som de alltid har gjort väljer vi på TIS att ständigt se framåt, att alltid testa nya tillvägagångssätt. För det är så innovation skapas, och det är på det sättet som vi kan erbjuda dig en arbetsmiljö där du utvecklas som person och lärare. Du ingår i ett nära arbetsteam där vi arbetar kreativt och i projekt för att ständigt driva undervisningen vidare. 

Vi vill att alla våra medarbetare ska må bra på jobbet och i vardagen. Du får därför tillgång till utbildning/friskvårdspeng och kan varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för Thoren Gruppens alla anställda. 

Dina kvalifikationer

  • Du är en utbildad gymnasielärare och lärarlegitimation är meriterande. Oavsett om du är nyexaminerad eller har många års erfarenhet så vill vi ha dig hos oss. Det viktigaste är inte vad du har gjort tidigare, utan vad du vill göra i framtiden.
  • Din drivkraft är att skapa en undervisning som engagerar dina elever och uppmuntrar dem till att använda sin kunskap för att nå verkliga resultat.
  • Du värderar goda relationer till dina elever och kollegor och förstår att goda relationer är nyckeln till ett framgångsrikt lärande, dessutom trivs du både i samarbeten och med att arbeta individuellt.
  • Du håller dig uppdaterad om det senaste inom dina ämnesområden, och vill lära ut på ett verklighetsnära och tvärvetenskapligt tillvägagångssätt som uppmuntrar till innovation och entreprenörskap.
  • Genom din undervisning vill du väcka framtidstro och nya idéer hos dina elever. 

Låter det här som dig? Varmt välkommen att söka till oss på Thoren Innovation School och bli en del av framtiden! 

Anställningens omfattning

Tjänsten är på 15%, ett tillfälle i veckan under läsåret där du kan undervisa i bioteknik, såväl praktiskt som teoretiskt. 

Rekryteringen

Vi tar emot ansökningarna och kommer att intervjua fortlöpande. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-06-13
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-10-01
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 15%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/328
Kontakt
  • Cecilia Sokol, 0725763003
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb